Безплатна доставка по целия свят

shape
shape

Бъди Смени Ми Памперса, Сладък Забавен Гащеризон За малки Момчета, Гащеризон с писмото Принтом За Малки Момичета, Гащеризон С Къси Ръкави, За Бебета, Облекло

В наличност

sku: w392597

  • 0

(0 )

23.05лв. 11.52лв.

  • Категория: Майката и децата

Цвят:

  • Черен

  • Зелени

  • Сини

  • Светло Синьо

  • Violet

  • Оранжево

  • Лилаво

  • Кафяви

Размери:

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари(0)

модно име= изображението и колони = 1& colspace = 10&rowspace = 10&align=center модно име = интервал и височина = 30 модно име= изображението и колони = 1 & colspace = 10&rowspace = 10 &align=center модно име= интервал и височина = 30 модно име= продукти и колони = 5 &colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true имя_модели=интервал и височина=30 имя_модели=редактор

Облекло За Новородени С Принтом, Детско Боди, Облекла От 100% Памук, Гащеризон За Деца, Гащеризон

Марка: iDzn

Материали: 100% Памук

Причина: Cosplay, подходящ за помещения на открито, партита по повод рожден ден, семейни срещи

Модел: С принтом

Тегло: 60 g-100 g

Цвят: Сив/Бял /Розов /Жълт /Син.

Цветът ще се различават малко от снимките, осветление или настройки на монитора на вашия компютър, моля, приемете, цветове ще зависи от окончателния вариант, който ще получите;

Пратката включва: Комплект от 1 плъзгача modname = изображения & cols = 1 & colspace = 10 & rowspace = 10 и привеждане = центрирано modname = изображения & cols = 1 & colspace = 10 & rowspace = 10 и привеждане = центрирано modname = изображения & cols = 1 & colspace = 10 & rowspace = 10&изравни=в центъра, модерно име=редактор

* Едни и същи стоки, за най-добра цена. * Качествени продукти, пълна проверка преди изпращане. * Оперативно обслужване на клиенти след продажба на услуги. * ние сме не само от продавача стоки, но и от доставчика на услуги. * Ние приемаме плащане чрез Alipay PayPal. * Всички основни видове кредитни карти се приемат чрез защитен платежния процес НАБИРАТЕЛНИ.

* Стоката ще бъде доставена в рамките на 1 работен ден след като вашето плащане.

* Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и вие носите отговорност за митнически такси.

* В случай, ако получите дефектна стока, моля, уведомете ни, в рамките на 3 дни след получаване на стоката, за да можем да се поправи ситуацията.

* Ако сте получили продукт, който е различен от описания.Моля, незабавно се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е важно за нас и ние ценим нашето сътрудничество.Моля, пишете ни по електронната поща.

* За да се гарантира, че всички продукти отговарят на качеството на продукта, ние ще проверим всички стоки преди изпращането на колети.

* Върнатите стоки трябва да имат цялата оригинална опаковка и аксесоари.

* Ние се плаща цената за доставка при повторно изпращане на стоките, докато купувачите да носят отговорност за транспортните разходи по връщане на стоките.

* Връщане пощенски разходи и застрахователни такси не подлежат на връщане.

* Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след покупката; ние се стремим към 100% удовлетвореност на своите клиенти.Ние потвърждаваме нашия ангажимент превъзходно обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите. * Ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, искрено се надявам, че ще можете да ни оставят положителен отзив 5-звезден подробен рейтинг за продавача, ние автоматично ще ви изпратим положителна оценка. * Ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема във ваша полза.Вашето удовлетворение е много, много важно за нас и ние ценим вашият бизнес.Ние високо ценим всички наши клиенти!

Сериен номер JC8260
Възрастова група 0-6м, 7-12м, 13-24м
Дължина ръкав (см) Кратък
Печатен дизайн Бъди Смени Ми Памперса
Отдел име Дете
Яка О-Образно деколте
Тип дизайн С щампи
Цвят Синьо Сиво Розов Бял Жълт
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Пол Малки момчета
Търговска марка иДзн
Сезон Лято
Тип елемент Боди
Номер на модела Къс ръкав JC_Short
Произход Континентален Китай
размер на детско сесии 0-6М 6-12М 12-18М 18-24М (M-месец)
Материал Памук
Стил Новост