Безплатна доставка по целия свят

shape
shape

2020 Женски Костюм, Сако, Модерен Двубортный Блейзър, Всекидневни Кариран Костюм С Дълъг Ръкав, Палто, Сако, Дамски Блейзери, Костюми, Връхни Дрехи

В наличност

sku: w302854

  • 0

(0 )

71.87лв.

  • Категория: Костюми и Комплекти

Цвят:

  • Черен

  • Зелени

  • Сини

  • Светло Синьо

  • Violet

  • Оранжево

  • Лилаво

  • Кафяви

Размери:

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари(0)

Добре дошли в нашия магазин за Описание на Размера на

Измерва ръчно, може да има малка грешка.

Бележка 1: 1 инч = 2,54 см; 1 см = 0,39 инча.Забележка 2: За продукти може да бъде отклонение от 2,4 виж Бележка 3: Съвет можете да изберете няколко по-големи размери за тялото си, размери са посочени дрехи, а не за тялото си, благодаря!

Снимка

Както знаете, по много причини (различни дисплеи, различно осветление и т.н.), цветът на продукта може да се различават малко от изображението, но ние ще се погрижим за това, че разликата е малка

Обслужване

Вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 24-72 часа след плащане.Ние постоянно проверяваме всеки слой, преди да го изпратите на вас.И всички поръчки се изпращат със складове www.znakomstvo.eu.Ако имате някакви други въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.Често задавани въпроси Въпрос: Ако не сте получили пратката си навреме.

Отговор: Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ние ще се следи и ще ви информира за хода на проследяване или да ги следи в www.17track.net Въпрос: Когато вие получавате грешен продукти, като грешен цвят, грешен размер.

Отговор: На първо място, ние много съжаляваме за грешка, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да се потвърди, трябва ли отново да изпрати правилния диапазон или други мнения за обезщетение.Въпрос: Когато вие получавате счупени / дефектни продукти или те се разграждат, след употреба в продължение на няколко дни.

Отговор: На първо място, ние много съжаляваме за това, ние разбираме, че дефектен продукт може да ви разстрои, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за получаване на становища за обезщетение, ние ще решим това в продължение на 48 дни, моля, повярвайте ни, причината, поради която има проблеми, само защото сме я решим. Въпрос: Данък и Мито .

Отговор: обикновено избираме подарък като опция и показват малка сума на поръчката, но след като вашата местна митническо трябва да се налагат никакви данъци, трябва да го понесе.

Ако с вашата поръчка, че нещо не е така, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.

Лоша обратна връзка не може да реши някакъв проблем, моля, да обърнете внимание.

Тагове: жена блейзър фартинг, жена кристална блейзър, дамски блейзери в клетката син цвят, модни дамски блейзери, жена блейзър fendi, жена праскова блейзър, дамски блейзери с чертеж, дамски блейзери в стил мозайка, жена, тъмно-синьо сако, блейзър в клетката глен кънтри.

Възраст Възраст 18-35 години
Инв. № Y524
Тип дизайн Каре
Яка Печен
Номер на модела жена яке-сако
Материал Памук, Polyester
Тип на затваряне Двубортный
Пол Жени
Тип елемент Блейзери
Произход Континентален Китай
С качулка No
Дължина ръкав (см) Пълен
Дължината на дрехата Обикновен
Украса Бутон
Стил Ежедневни обувки
Търговска марка Брангди