Безплатна доставка по целия свят

shape
shape

Нов Планински пътен под наем СПЛАВ матиран 3 До въглеродни влакна стволови въглерод под наем на стволови 6 градуса ъгъл на МТБ резервни части 31,8*70-110 мм Безплатна доставка

В наличност

sku: w2995

  • 0

(0 )

27.51лв.

  • Категория: Резервни части за велосипеди

Цвят:

  • Черен

  • Зелени

  • Сини

  • Светло Синьо

  • Violet

  • Оранжево

  • Лилаво

  • Кафяви

Размери:

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари(0)

снимки с матово покритие:

ОПИСАНИЕ И МАТЕРИАЛИ Материал: 3D изкован сплав 7050 + въглеродни влакна 3K (high-performance дизайн)

Диаметър на захващане кормило: 31,8 мм (предна панел с 4 болта)

Диаметърът на волана: 1-1 /8" (28,6 мм)

Дължина теми: 70/80/90/100/110 мм (когато правите поръчка, моля да ме уведомите вашия любим размера на поръчка в "забележка", в противен случай ние ще ви изпратим случаен размер.)

Височина: 41 мм

Ъгъл на наклона на прът: +6/-6

Покритие: гланц; мат (по подразбиране matte)

Основен цвят: като на снимките (ние също можем да направим с логото, и каним за сътрудничество по целия свят на едро и по поръчка. ) Тегло: около 137 г (80 mm) Тип на мотора: Планински / пътен под наем Гаранция за качество на една година Отговаря на стандартите на EN14766; EN14781 и Японски стандартите JIS.Моля, обърнете внимание: въздушна поща на Китай работи много бавно, средно време за доставка е около 30 дни, но понякога ви се налага да изчакате около 45-60 дни.Ако имате нужда от нашите стоки, спешно, моля не избирайте самолетни заминаване Поща на Китай.Ние силно препоръчваме да изберете EMS. ние ще се посветим на изграждането на качествени, но евтини карбоновых велосипедни части, ние приветстваме сътрудничеството по целия свят за търговия на едро и производство на по поръчка.Освен това, ние можем да приемем само за продукти, като например добавяне на ваше име, промяна на цвета и предпочитан от вас фигура.Доставка:

1 Спедиция извършва безплатна доставка въздушна поща, ако теглото на опаковката надвишава 2 кг или опаковка размер надвишава 90 см, ние ще използваме EMS и т.н. Или да изпрати две парцел или по-парцели въздушна поща.

2 Инструкция: размери и тегло, които ние сме посочили в детайли на опаковката, не съответстват на действителната тегло и размер на стоката, ако трябва да се научите действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас. 3 време за доставка:

1) Транспортът в развитите страни е около 7-45 дни

2) Изтрити страната са около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например, EMS, DHL и т.н., Моля свържете се с нас за увеличаване на доставка.

5 Инструкции: Времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила.Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът ще може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.

Сервизно обслужване:

Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането.Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувача по приятелски начин по следните начини:

1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да подаде заявление в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.

2 Изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.

3 Програмата за обработка на качеството на продукцията:

1) Купувачът се връща на стоките ни и е отговорен за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща разходите за повторно доставка.

Тагове: h c h 6 безпилотни летателни апарати, прът мтб carbon 17, аксесоар brompton h, карбоновое 16-инчов колело brompton carbon, делото състав на вентила мтб, кормилото е от въглеродни влакна плосък бромптон, h eazy колела бромптон, стволови клапан мтб без ръкав, адаптер h brompton dahon, экстралитный прът.

Размер 31.8*70/80/90/100/110mm
Състояние 100% чисто нов
Диаметър на захващане на Волана 31,1 - 32,5 мм
Завърши матиран ; гланц (по подразбиране матиран)
Материал рафтинг + въглеродни влакна
Произход Континентален Китай
Диаметър на захващане вилици 1-1/8" (28,6 мм)
Височина 36 - 45 мм