Безплатна доставка по целия свят

shape
shape

Самоличността На Астронавт Свещ Мухъл Креативна Силиконова Свещ Мухъл Настолно Украшение Нежна Форма За Коледната Украса На Дома

В наличност

sku: w244096

  • 0

(0 )

7.40лв. 3.03лв.

  • Категория: За дома и градината

Цвят:

  • Черен

  • Зелени

  • Сини

  • Светло Синьо

  • Violet

  • Оранжево

  • Лилаво

  • Кафяви

Размери:

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари(0)

Водещи елементи:

1、 Творчески астронавт: Тази форма за свещи астронавти - идеалният избор, за направата на персонализирани свещи с прозрачна текстура.Ако зажжете през нощта, това ще има чудесен ефект.

2. Висококачествени материали: Тази форма за астронавтите е изработена от хранително-силикагел, който е еластичен, за многократна употреба, него не е лесно да се деформира, лесни за почистване и придават форма и на крайния продукт е много гладко.

3. Насладете се на ръчно изработени работата: Насладете се на времето, вземане на прости занаяти.Можете да добавите любимите си материали за леене и други орнаменти във форма за лед Astronaut в съответствие със собствените си предпочитания.

4. Широк спектър на приложение: Тази форма за торта астронавти може да се използва за производство на художествени проекти от смола, като например за формоване на сапун, паста за свещи, декорация на дома на скулптура, свещи за декорация на интериора и т.н. За приготвяне на сладкиши, десерти и т.н.

5. Лесен за почистване: Силиконова форма за астронавти намалява необходимостта от рязане и полиране.Той е лесен за използване и почистване.След приключване на проекта почистете силиконовата форма с вода и сапун.

Описание:

【Креативен дизайн】 Тази силиконова форма за свещи красиво оформена и има ясна структура, която е много подходяща за производство на персонални занаяти.Формата е изработена от хранително-силикон, притежаващо отлична пластичност и лекота скрап.

【Добър подарък】 Нашите силиконови форми са подходящи за вас, вашето семейство, вашите приятели или всеки, който обича ръкоделие.Можете да дадете на своите приятели или роднини за рождения ден, Коледа, ден на майката, ден на Св. Валентин или нова година.

【Производство на свещи】 Ако искате да направите свещи, пробива дупка голяма игла, проденьте восъчен фитил през дъното на формата, изсипете съставките, които ви харесват, дръжте съставки неподвижен дотогава, докато напълно не се развие, а след това веднага след фрезоване на отвори форма.

【Широко приложение】 Тази форма може да се използва за производство на художествени проекти от смола, като например за формоване на сапун, паста за свещи, декорация на дома на скулптура, декорация и т.н. За приготвяне на сладкиши, десерти и т.н.

【Предпоставка включва】Вие ще имате 1 силиконовата формочка.От тази форма от катран може да се направи на сапун уникална форма, свещи и т.н. Те са красиви и специални, са идеални за домашните занаяти.

Характеристики:

Материал: Силикон

Размер: 7.4*5.5*4.4 см/2.91*2.16*1.73 в

Тегло: 37 грама

БЕЛЕЖКА:

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Опаковъчен лист:

1 * силиконова форма за свещи

Форма Човешката фигура
Номер на модела форма за свещ астронавти
Произход Континентален Китай
Размер Silicone mold, 7.4*5.5*4.4cm/2.91*2.16*1.73in
Материал силиконова форма
Тегло 37g