Безплатна доставка по целия свят

shape
shape

iDzn/ НОВ Домашен Сладък Детски Гащеризон с Пица За Малки Момчета и Момичета, Боди с Забавен Принтом, Гащеризон с Дълъг Ръкав За Бебета, Детска Мека Облекло

В наличност

sku: w210067

  • 0

(0 )

23.07лв. 13.83лв.

  • Категория: Майката и децата

Цвят:

  • Черен

  • Зелени

  • Сини

  • Светло Синьо

  • Violet

  • Оранжево

  • Лилаво

  • Кафяви

Размери:

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари(0)

модно име=изображението и колони =1&colspace=10&rowspace=10&align=center модно име= интервал и височина =30 модно име= изображението и колони = 1&colspace=10&rowspace = 10&align=center модно име= редактор

Облекло За Новородени С Принтом, Детско Боди, Облекла От 100% Памук, Гащеризон За Деца, Гащеризон

【Марка】 iDzn

【Тегло】 60 г-100 г

【Цвят】 Сив/бял/Розов.(Цвят ще се различават малко от снимките, осветление или настройки на монитора на вашия компютър, моля, приемете, цветове ще зависи от окончателния вариант, който ще получите).

【Най-добрият подарък за дете】 Фигура нанесен дигитален печат върху тялото, това е най-добрият подарък за едно дете. детски тела унисекс с къс ръкав - универсален избор.

【Удобен и специален дизайн на】 Етикет е разположен на външната страна на костюми, така че тя не се дразни на детето си, не се притеснявайте за някоя дискомфорте.Само нашите тела с такъв дизайн са представени на пазара, ние просто искаме да предложим на вашето бебе на най-добрите тела.

【Закопчалката на 3 бутона отдолу】 Долната закопчалката-бутон на удобно разположен на по-горе отпред за бърза смяна.

【Удобни за носене】 Този удобен, луксозен и модерен украшение - добра гащеризон за вашата малышки, който може да се носи в специален ден или през цялата година!

【100% памук】 е Изработена от 100% памук, изключително мек и удобен за детето.

【Предпоставка включва】 1 бр. гащеризон с дълги ръкави modname = изображения & cols= 1 & colspace = 10& rowspace = 10 &align=center modname = изображения & cols = 1 & colspace = 10 & rowspace = 10 &align=center modname = редактор

* Едни и същи стоки, за най-добра цена. * Качествени продукти, пълна проверка преди изпращане. * Оперативно обслужване на клиенти след продажба на услуги. * ние сме не само от продавача стоки, но и от доставчика на услуги. * Ние приемаме плащане чрез Alipay PayPal. * Всички основни видове кредитни карти се приемат чрез защитен платежния процес НАБИРАТЕЛНИ.

* Стоката ще бъде доставена в рамките на 1 работен ден след като вашето плащане.

* Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и вие носите отговорност за митнически такси.

* В случай, ако получите дефектна стока, моля, уведомете ни, в рамките на 3 дни след получаване на стоката, за да можем да се поправи ситуацията.

* Ако сте получили продукт, който е различен от описания.Моля, незабавно се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е важно за нас и ние ценим нашето сътрудничество.Моля, пишете ни по електронната поща.

* За да се гарантира, че всички продукти отговарят на качеството на продукта, ние ще проверим всички стоки преди изпращането на колети.

* Върнатите стоки трябва да имат цялата оригинална опаковка и аксесоари.

* Ние се плаща цената за доставка при повторно изпращане на стоките, докато купувачите да носят отговорност за транспортните разходи по връщане на стоките.

* Връщане пощенски разходи и застрахователни такси не подлежат на връщане.

* Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след покупката; ние се стремим към 100% удовлетвореност на своите клиенти.Ние потвърждаваме нашия ангажимент превъзходно обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите. * Ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, искрено се надявам, че ще можете да ни оставят положителен отзив 5-звезден подробен рейтинг за продавача, ние автоматично ще ви изпратим положителна оценка. * Ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема във ваша полза.Вашето удовлетворение е много, много важно за нас и ние ценим вашият бизнес.Ние високо ценим всички наши клиенти!

Материал Памук
Стил Градинска Облекло
Търговска марка иДзн
Номер на модела идентификация на Детски Дрехи
Пол детето е унисекс
Отдел име Дете
Дължина ръкав (см) Пълен
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Произход Континентален Китай
Сериен номер № 8195
Модел Домашна пица с Въшки
Възрастова група 0-6м, 7-12м
Яка О-Образно деколте
Сезон Пролет и Есен
цвят Бяло Сиво Розово
Тип елемент Боди
Тип дизайн С щампи