Безплатна доставка по целия свят

shape
shape

Безплатна Доставка, Гащеризон Памук За Новородени, Обикновен, Червен/син/Розов, Дрехи За Малките Момчета, Костюми За Малките Момичета, Комбинезони Roupas Bebe

В наличност

sku: w174062

  • 0

(0 )

17.69лв.

  • Категория: Майката и децата

Цвят:

  • Черен

  • Зелени

  • Сини

  • Светло Синьо

  • Violet

  • Оранжево

  • Лилаво

  • Кафяви

Размери:

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари(0)

Професионален доставчик на детски костюми, боди-костюми, костюми, комплекти, дрехи за деца, 0-24 м!Директни продажби с фабрики, първоизточника, без междинни връзки.Изгодна цена и Гаранция за високо качество!Безопасни за здравето материали и тъкани, се грижат за нежната кожата на вашето бебе; Модерен стил фигурата, много възможности за избор на цвят и дизайн за вашето дете.OEM & ODM, производство на поръчка е приемливо, добре дошли на искането.

Безплатна Доставка, Гащеризон Памук За Новородени, Обикновен, Червен/син/Розов, Дрехи За Малките Момчета, Костюми За Малките Момичета, Комбинезони Roupas Bebe

Размерът на тага

Подходяща възраст

Дължина тъкан

Дължина ръкав

Бюст

66

0-3 месеца

38 см (14,96 инча)

9 см (3,54 инча)

23 cm (9,05 инча) * 2

73

4-6 месеца

41 cm (16,14 инча)

10 см (3,94 инча)

24 см (9,45 инча) * 2

80

7-12 месеца

44 см (17,32 инча)

11 cm (4,33 инча)

25 см (9,84 инча) * 2

90

13-18 месеца

46 см (18,11 инча)

12 см (4,72 инча)

26 см (10,23 инча) * 2

Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване

1. За цвета на снимки: поради ограничения в областта на фотографията и неизбежните разлики в настройките на монитора, цветовете показани на снимката може да не е на 100% съответства на цветовете на самите елементи.Зад ъгъла и осветление реален обект може да се различават малко от изображението, надявам се да може да го разбере!

2. Доставка: на Всички стоки ще бъдат изпратени в рамките на 2-5 дни след извършване на плащането.Обикновено ние изпращаме стоки въздушна поща на Китай с безопасни и защитна опаковка.Това ще струва на 15-30 дни.Ако искате да получите един продукт, спешно, можете да изберете експресна, като FedEx, DHL, UPS или TNT, който може да достави стока за около 5-8 дни, но трябва да заплати допълнителна цена за доставка.

3. За данък при внос: в повечето случаи той не се води на мита или ДДС, ако цената на продукта не превишава определена стойност.Но вие носите отговорност за това, тъй като само това се случва.

4. Политика На Връщане:

a. Замяна или анулиране на поръчката, приети преди това, тъй като той е изпратен.

b. Пълно възстановяване или повторно подаване се извършват при следните условия: поръчката е изгубен по пътя/поръчка върнат в Китай по наша причина/ Клиентът получава грешен размер/ Продуктът е повреден по пътя.

c. Ако не сте доволни от качеството, можете да върнете или размените вашите стоки в срок до 5 дни от датата на доставка.Стоки по заявка остават в първоначалното им състояние, а разходите за обратна доставка се заплаща от купувача.

5. Обратна връзка: Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.

Моля, оставете положителна оценка от пет звезди, ако сте доволни от нашите продукти и обслужване, ние оценяваме това.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви осигури задоволително обслужване.

Благодаря ви за посещението и за добър ДЕН:)

Тагове: червен гащеризон от изкуствена кожа, тъкани костюм на бебето, детски костюм attrezo, син завързана гащеризон, червена дантела детски гащеризон, син детски скутер, детски дъждобран за Хелоуин, костюм на маймуна за момичета, есен сесии за бременни, костюм кенди момиче за деца.

Пол детето е унисекс
Материал Памук
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Възрастова група Бременни, 0-6м, 7-12м, 13-24м
Дължина ръкав (см) Кратък
Яка Отложной яка
Тип дизайн Твърд
Номер на модела FL902
Отдел име Дете
Произход Континентален Китай
Тип елемент Гащеризон
Тип на затваряне Закрита Пуговица
Сезон Лято
Състав на материала Памук