Безплатна доставка по целия свят

shape
shape

ABS двигател обтекател за ZX-6R 2003 2004 червено бяло ZX 6R 03 04 бодикит на мотоциклет Литьевая форма

В наличност

sku: w1684

  • 0

(0 )

1 371.32лв. 1 069.64лв.

  • Категория: Оборудване и резервни части за мотоциклети

Цвят:

  • Черен

  • Зелени

  • Сини

  • Светло Синьо

  • Violet

  • Оранжево

  • Лилаво

  • Кафяви

Размери:

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари(0)

Безплатни подаръци: 1 предното стъкло + 1 комплект болтове + Капак на скоростния + теплозащитный екран (задаване на обтекател) + 1 тампон на резервоара моля, Обърнете внимание!!Много важно!Модел: за ZX6R 2003-2004 ZX6R 03 04 Което в пакет: 10 бр. + 5 подаръци.Капачката на резервоара и обтекател на задните седалки в комплекта не са включени, ако се нуждаят от капачка на резервоара, трябва да добавите 68 долара, ако имате нужда от обтекател на задната седалка, трябва да добавите 35 долара Форма: Литьевая форма: състав 100%/перфектно състояние: 100% нови резервни части не OEM с предварително предварително пробити дупки (препоръчваме професионално инсталиране. ) Материал: висококачествена ABS-пластмаса и Боядисване на: висококачествено боядисване с 3 слоя прозрачно покритие за защита на боя.На следващата снимка е показано колко части е включено в този комплект (не е необходимо да се провери схема на оцветяване схема на оцветяване ще бъде същата като на вашата поръчка) Индивидуална поръчка (индивидуални цвят / схема на оцветяване / етикети!), Попълнете отвори за фарове /бутам светлина / задна фенер! 1, Състезателни обтекател (без отвори за фарове, завъртане на предните фарове, задните светлини) и комплекти за улични обтекателей са на разположение (на 35 щатски долара за състезания обтекател) 2, Обичай етикети/етикети/ място, без допълнителни такси! 3, Изработени по поръчка схема цвят/боя, без допълнително заплащане! 4, Направени по поръчка на ЛОГОТО (името на отбора, името на дружеството,...), без допълнителни такси! 5, Не е необходимо начислява допълнителна такса за промяна на цвят, отличителни белези, лого, стаи Вътрешна опаковка: Всяка малка подробност, опаковани индивидуално пластмасова пяна.Външна обвивка: Всеки комплект обтекател е пълен в 7-слойную сверхпрочную кутия Време на обработка: 6-8 дни (това е индивидуална поръчка, ако трябва да го отмени, след като сме покрасим за вас, ние ще ви върнем само 65% от заплатата) Срок за доставка: 5-7 работни дни, но понякога това отнема повече време, поради почивка, лоши метеорологични условия.Надявам се, вие можете да разберете, много благодаря!

1. Ако има някакви проблеми с поръчате или имате някакви въпроси, просто не се колебайте да се свържете с нас, комуникацията може да реши всеки проблем!Моля, не отваряйте спор, без никакви контакти, много благодаря!

2. Ако сте доволни от нашите услуги, моля, дайте подробности по сделката (подробни оценки продавача) с "идеални 5 звезди" и " оставете ни положителна оценка.Ние ще направим същото и за вас.

3. Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Невъзможно за решаване на проблема, ако за тях не знаем!

4. Моля, позволете ни да отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа.Ако не сте съгласни с нашата политика и условия на доставка, моля не предлагайте цена

Търговска марка ЭвоХикер
Широчина на продукта 50cm
Височина на продукта 52cm
Тип елемент Седалките и декоративни корнизи
Дължина на продукта 80cm
Вид на материала ABS
Тегло на продукта 10kg
Името на модела ZZX6R ZZR600
Марка Мотобайка Кавазаки
Произход Континентален Китай