Безплатна доставка по целия свят

shape
shape

Модерна Луксозна Кристален Полилей Led Лампа с Висока Мощност Led Осветление Полилеи Заявление За Коридор Преминаването на Хотел AC220V AC110V

В наличност

sku: w13101

  • 0

(0 )

154.98лв. 106.94лв.

  • Категория: Таван, осветителни тела и вентилатори

Цвят:

  • Черен

  • Зелени

  • Сини

  • Светло Синьо

  • Violet

  • Оранжево

  • Лилаво

  • Кафяви

Размери:

  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Коментари(0)

Подробна информация за продукта:

Модерна луксозна кристален полилей с led крушки высокомощные полилеи led осветление използване за коридор преминаването на Хотел AC220V AC110V Модел: Тавана лампа 1. Напрежение: AC110V AC220V 2. Размер: Crystal с една глава: дължина 20 см, широчина 20 см и височина 8 см crystal с двойна глава: дължина-36 см, широчина-21 cm височина 8 cm 3. Материал: K9 Crystal / неръждаема стомана 4. Цвят: сребристо-черен 5. Източник на светлина: led чип 6. Мощност: 12 W / 24 W 7. Приложение: всекидневна, ресторант, хотел, спалня, кабинет, кухня 8. Място: 8-12 кв. м 9. Експлоатационен живот: > 30000 часа на Снимка на продукта:

Продуктът Услуги:

Начин на доставка: DHL, UPS, FedEx, TNT EMS Поща на Китай; Доставка по целия свят (с изключение на някои страни или на специални места), ако пратката не е достатъчно, на нашата услуга за поддръжка на клиенти ще се свърже с вас, за да произвеждат останалата заплащане; Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането чрез НАБИРАТЕЛНИ; Моля, уверете се, че на адреса на поръчка е правилно"; УСЛУГА транзитно ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и не включва почивни и празнични дни; Тя може да се промени, особено по време на празниците; Моля, свържете се с нас.Ако вие не сте получили своя товар в продължение на дълго време, ние ще се свържем с вас в най-скоро време

Имаме гаранция забележка за някои стоки; След получаване имате 7 дни (с изключение на празниците), за да се свържете с нас за потвърждение на връщане, и 3 дни, за да се върнете след, като и двамата ще потвърдим; Без никакви причини за връщане и връщане, превоз на товари, както и допълнителни такси ще бъдат за сметка на купувачите; за дефектна причина или неправилно продукти, моля, изпратете ни снимка, конкретна причина, номер на поръчка. след това, като ние ще потвърдим, възстановяване или възстановяване на сумата или замяна могат да бъдат направени.Пратката ще носят и двете страни на половина; Ние ще използваме висококачествени материали за опаковане; ние не носим отговорност за повреда или повреда по време на транспортирането; всички върнати стоки, трябва да бъдат опаковани с всички включени компоненти и аксесоари.Купувачът трябва да ни даде номер за проследяване, номер на поръчка, специфични причини и т.н.; Когато получим необходимите стоки, както е посочено по-горе.Ние ще ви върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ ЗАЛОГ.

Ние ще оставим отзиви от други купувачи след приключване на поръчката; Ние се стремим да предложим най-доброто обслужване на всички купувачи и да се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Вашите мнения и предложения са важни за нас и на други купувачи.Ако искате да оставите положителен коментар, моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема, преди да оставите коментар.

Тагове: тавана лампа plafonia, интериор таван тела, ярки плафониери, вентилирани тавана лампа, повърхностни плафониери, тавана лампа mobil, плафониери метални, тавана лампа disegn, плафониери kia.

Прилагане Спалня, Фоайето, Проучване, Кухня, Хранене
Тип на ключа Няма
Стил инсталация Лесен монтаж
Базов тип e27
Номер на модела Модерна луксозна кристален полилей
Напрежение 1 AC110V
Техника Покрити с покритие
Сертифициране ССС, ce
Материал Неръждаема Стомана
Характеристики Лесна инсталация
Завърши полиране
Силата на 12 W/24 W
Стил Модерен стил
Напрежение 2 220v ac
Е с регулируема яркост No
Включени ли са крушка ДА
Търговска марка angel
Източник на светлина Чип LED
Използването на Дневно осветление
Брой източници на светлина 10~15
Напрежение 220V
Гаранция един месец
Зона осветление 5-10 кв. м
Тип елемент Плафониери
Източник на захранване AC
Сфера на приложение Декорация на дома